Cvičenie

Gravid Yoga na doma (video)

gravid joga video

Minulý mesiac sme spolu s Fitshaker pripravili ucelený cvičebný video-program Gravid jogy. Obsahuje 10 videí, ktoré si môžete pustiť kedykoľvek doma a je doslova nabitý pozitívnou energiou.

Inštruktorka Miška, ktorú ste mohli stretnúť aj na našich hodinách gravid jogy vás prevedie 4 kompletnými zostavami, ktoré dopĺňa relaxačné cvičenie či pozdravy slnka.

gravid joga video

 

Gravid joga patrí medzi najobľúbenejšie a zároveň najbezpečnejšie cvičenie pre tehuľky. Posilňuje celé telo – svaly, srdce a pľúca. Zbavuje boľesti, prináša upokojenie, čistí myseľ a zlepšuje koncentráciu.

 

 

Mišku mám veľmi rád. Poznám ju už niekoľko rokov a určite si ju obľúbite aj vy. Aj keď iba prostredníctvom videa. Cvičeniu jogy sa venuje od roku 2010, prešla si viacerými školeniami a vedie aj svoje súkromné hodiny. Počas cvičenia tak bude o vás dobre postarané.

Cvičebný program je dostupný na webe fitshaker.sk. Stačí sa registrovať, zakúpiť členstvo a môžete cvičiť. Mesačne to stojí iba 5,90€ čo je naozaj príjemná cena. Namaste!

Aktualizované 25.2.2016

23. februára sme spustili naše online kurzy cvičenia GraviFit Doma.  Aktuálne tam nájdete 11 rôznych cvičebných zostáv gravid jogy, precvičuje opäť Miška a pridala sa aj Katka. Navyše, okrem gravid jogy sú dostupné aj iné cvičenia pre tehotné.

GraviFit Doma: Štúdio pre tehotné u vás doma

[dt_button size=“big“ style=“default“ animation=“none“ color_mode=“default“ icon=““ icon_align=“left“ color=““ link=“https://www.gravifit.sk/doma“ target_blank=“true“]Viac informácií o GraviFit Doma[/dt_button]

ZDIELAŤ
PODOBNÉ ČLÁNKY
GraviFit Doma: Štúdio pre tehotné u vás doma
GraviFit Doma je tu!
Vylepšený GraviFit
Oli Beständig pre GraviFit Doma
GraviFit Doma update: Nový cvičebný program

PRIDAJTE KOMENTÁR

*